Copiii sunt in continua crestere si au nevoie in permanenta de vitamine. Cum nu ne este la indemana sa avem toate legumele si fructele disponibile indiferent de anotimp, Centrum vine in sprijinul parintilor si le propune un complex de vitamine atat pentru cei mici cat si pentru ei. In perioadele cu efort fizic foarte intens, in perioadele de convalescenta sau pur si simplu in momentele de slabiciune, copiii manifesta un necesar crescut de vitamine care nu pot fi luate doar din alimente, fapt pentru care este bine ca parintii sa le dea un supliment care sa le asigure carentele.

 

 

De cele mai multe ori copiii sunt foarte pretentiosi la mancare si refuza sa manance fructe sau legume in detrimentul produselor de tip fast-food sau in cel al dulciurilor. Din acest motiv cei mai multi dintre ei nu reusesc sa aiba un necesar de vitamine pentru fiecare zi.

 

Vitaminele nu se regasec in produsele de la supermarket decat intr-ofoarte mica masura fapt pentru care daca un copil mananca numai dulciuri, nu se poate considera ca acesta reuseste sa asigure necesarul de vitamine.

 

Mai trebuie precizat faptul ca vitaminele destinate adultilor nu pot fi intotdeauna date si copiilor deoarece acestia nu pot considerati niste adulti mai mici. Ei au un necesar zilnic diferit fata de cel al unui adult si tocmai de aceea este indicat sa le fie cumparate vitamine speciale pentru ei. Un singur comprimat de Centrum Junior poate sa asigure o parte din necesarul zilnic de vitamine si minerale.

 

Comprimatele Centrum contin 21 de vitamine, minerale si oligominerale esentiale pentru ca un copil sa creasca si sa se dezvolte sanatos. Din acest punct de vedere anumiti nutrienti precum vitamina C si E actioneaza nu doar avand la baza functia lor specifica, ci au si rolul de antioxidanti.

 

Astfel aceste vitamine pot proteja organismul de actiunea anumitor radicali liberi care il ataca de la exterior si apar in numar din ce in ce mai mare ca urmare a alimentatiei dezechilibrate, precum sia poluarii sau a radiatiilor UV. In urma cresterii nivelului de stres, radicalii liberi se pot forma si in interiorul organismului. Mediul scolar poate fi considerat un asemenea factor deoarece aici copiii sunt din ce in ce mai solicitati si mai stresati datorita conditiilor prezente.

 

Pentru a mentine un organism sanatos, gata sa faca fata tuturor provocarilor din mediul inconjurator este indicat sa luati atat dumneavoastra, cat si copiii dumneavoastra, complexul de vitamine Centrum care va ajuta sa va mentineti buna dispozitie peparcursul intregii zile. Corpul dumneavoastra nu se va mai simti solicitat si va fi capabil sa reziste in fata provocarilor cotidiene.

 

Vitaminele Centrum

 

ideale pentru cei mici si nu numai